Open Sollicitatie

Solliciteer nu

Open Sollicitatie

Door de groei van Massarius zijn we op zoek naar analytische collega's die in staat zijn om één van onderstaande functies uit te voeren. Juniors zijn ook welkom!


Developer JavaScript* - prebid.js

Developer Database* - Python/SQL/

Business Analyst - Excel/ Python

Product Owner

Yieldmanager*

AdOperations/Trafficker*

Programmatic Accountmanager*

Programmatic Account Sales director

Programmatic Accountmanager Agencies

Programmatic Accountmanager Brands

Administratie

Marketing Stage

*Ook stage plaatsen beschikbaar

FULL-TIME · AMSTERDAM

OVER MASSARIUS

Massarius is een publisher trading desk en maakt programmatic trading mogelijk voor middelgrote publishers. Wij zijn verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde verkoop van hun advertentieruimte. In totaal zijn er ruim 70 publishers bij het Massarius netwerk aangesloten, dit komt neer op zo’n 100 websites met 700 miljoen beschikbare impressies per maand op desktop, mobile en video. Een aantal voorbeelden van de publishers die wij mogen vertegenwoordigen zijn: Beslist.nl, Pathé, Nederland.FM, De Speld en Ajax Showtime.

Sinds 2012 zijn we enorm hard gegroeid, beloond met drie FD Gazellen Awards, twee FinancialTimes1000 listings, #1 waarderingen bij Emerce en Adformatie en nu kantelen we van startup naar internationale scale-up; een kantoor in Amsterdam en Madrid en +40% groei jaar op jaar. Een vrij ambitieus team dus!

Wil je meer achtergrond informatie over wat Programmatic Advertising nu precies inhoudt? Lees dan dit artikel: https://digiday.com/media/what-is-programmatic-advertising/

WAT BIEDT MASSARIUS JOU?

Massarius biedt je een marktconform salaris en sterk verschillende verantwoordelijkheden. De leercurve waar je doorheen gaat wordt gevraagd en ondersteund door de zeer ervaren professionals. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving 5 minuten fietsen van Centraal Station Amsterdam, midden in de Jordaan.

INTERESSE OM JOUW TALENT MET ONS TE DELEN?

Stuur dan je CV met motivatie naar Bert Jan ten Kate: bertjan@massarius.com of bel: +31 20 2603020 of ga naar Solliciteer nu.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten.