Technical Account Manager (NL)

Solliciteer nu

Technical Account Manager 

Wil jij door middel van digitale campagnes, data en insights zorgen voor een optimale dienstverlening en klantbeleving? Ben jij Tech savvy en commercieel? Ben je toe aan een uitdagende en leerzame baan?

Bij Massarius, het #1 Innovatief Advertising Agency volgens Adformatie Media Report, kan jij werken, leren en innoveren.

Full-time · Amsterdam

OVER MASSARIUS

Massarius is een publisher trading desk en maakt programmatic trading mogelijk voor middelgrote publishers. Wij zijn verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde verkoop van hun advertentieruimte. In totaal zijn er ruim 70 publishers bij het Massarius netwerk aangesloten, dit komt neer op zo’n 100 websites met 700 miljoen beschikbare impressies per maand op desktop, mobile en video. Een aantal voorbeelden van de publishers die Massarius mag vertegenwoordigen zijn: Nederland.FM, TNW, De Speld, Ajax Showtime en AT5.

Sinds 2012 zijn we enorm hard gegroeid, beloond met vijf FD Gazellen Awards, twee FinancialTimes1000 listings, #1 waarderingen bij Emerce en Adformatie en nu kantelen we van startup naar internationale scale-up; een kantoor in Amsterdam en Madrid en +40% groei jaar op jaar. Dit jaar starten we in UK en Griekenland. Een vrij ambitieus team dus!

Wil je meer achtergrond informatie over wat Programmatic Advertising nu precies inhoudt? Lees dan dit artikel

JOUW ROL ALS TECHNICAL ACCOUNT MANAGER

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de keten van onze publishers tot en met de adverteerders. Je doel is onder andere het identificeren van complicaties, het doorschakelen van deze complicaties en het technisch ondersteunen van andere accountmanagers. Je werkt nauw samen met de developers, account managers en business analysten om zo de geïdentificeerde problemen op te lossen.

Als Technical Account Manager heb je een proactieve rol en zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor:

• Het maken van performance rapportages en analyses;

• Ketenoptimalisatie: van publisher tot adverteerder;

• Het controleren van scripts en eventuele problemen identificeren;

• Een optimale klantbeleving, geen vraag is voor jou te moeilijk;

• Technische ondersteuning van de accountmanagers.


ONZE IDEALE TECHNICAL ACCOUNT MANAGER:

• Heeft technisch WO werk- en denk niveau, danwel technisch HBO niveau met 1 tot 2 jaar relevante werkervaring;

• Basisvaardigheden in Javascript en/of HTML

• Beschikt over een nieuwsgierige instelling en is een zelfstarter;

• Is commercieel en denkt in mogelijkheden;

• Heeft een sterk analytisch vermogen en kan goed rekenen;

• Heeft affiniteit met techniek;

• Spreekt Nederlands en Engels, Spaans is mooi meegenomen.

WAT BIEDT MASSARIUS JOU?

Massarius biedt je een marktconform salaris en sterk verschillende verantwoordelijkheden. De leercurve waar je doorheen gaat wordt gevraagd en ondersteund door de zeer ervaren professionals. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct, betrokken en resultaatgericht in een prachtige informele werkomgeving.

INTERESSE OM JOUW TALENT MET ONS TE DELEN?

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!